GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πρόταση 35 εκατ. ευρώ η Τσέλσι για Μανωλά"

Χορός εκατομμυρίων έχει στηθεί εσχάτως στα πόδια του Κώστα Μανωλά, όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Il Tempo».  Σ...


Χορός εκατομμυρίων έχει στηθεί εσχάτως στα πόδια του Κώστα Μανωλά, όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Il Tempo». 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών η συμφωνία του Αντόνιο Κόντε με την Τσέλσι θεωρείται δεδομένη και ήδη έχει τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει του καλοκαιριού και σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται ο Κώστας Μανωλάς. 

Η πρόταση που είναι έτοιμη να καταθέσουν οι «μπλε» του Ρόμαν Αμπράμοβιτς για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού θα αγγίζει τα 35 εκατ., ωστόσο το εν λόγω ποσό δεν φαίνεται ικανό να δελεάσει, ούτε καν να συγκινήσει τους Ρωμαίους που ετοιμάζουν την πρόταση ανανέωσης για να «δέσουν» τον Έλληνα σέντερ μπακ. 

Ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, όπως συμπληρώνει το ρεπορτάζ δεν έχει απολύτως καμία διάθεση να παραχωρήσει τον Κώστα Μανωλά και η πρόταση που του ετοιμάζει θα έχει προοπτική συνεργασίας μέχρι το 2020.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση