GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρυξέλλες: Αυξάνεται ο κατάλογος των νεκρών στους 35

Το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του Βελγίου αναθεώρησε τον αριθμό των νεκρών από τις εκρήξεις της περασμένης Τρίτης στο αεροδρόμιο των ...


Το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του Βελγίου αναθεώρησε τον αριθμό των νεκρών από τις εκρήξεις της περασμένης Τρίτης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και σε σταθμό του μετρό σε 35, περιλαμβανομένων των τριών δραστών.

Προηγουμένως είχε ανακοινώσει ότι σκοτώθηκαν 31 άνθρωποι, περιλαμβανομένων των δραστών, και ότι τραυματίστηκαν περισσότεροι από 300.

Το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων ανέφερε επίσης στην ιστοσελίδα του πως έχουν αναγνωριστεί 28 από τα θύματα. Από αυτούς, οι 15 σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο, από τους οποίους οι έξι ήταν Βέλγοι και οι υπόλοιποι εννέα ξένοι υπήκοοι.

Στα 13 θύματα από την έκρηξη στο μετρό περιλαμβάνονται 10 Βέλγοι και τρεις ξένοι υπήκοοι.

Μεταξύ των ξένων υπηκόων που σκοτώθηκαν στις επιθέσεις περιλαμβάνονται πολίτες της Βρετανίας, της Ιταλίας, της Κίνας, της Ολλανδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Σουηδίας και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση