GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρυξέλλες, Βοστόνη, Παρίσι: Σώθηκε από 3 τρομοκρατικές επιθέσεις!

Ο Mason Wells είναι ένας 19χρονος Αμερικανός μορμόνος, που πραγματικά η τύχη του τον... θέλει. Ο Mason έχει βρεθεί σε 3 διαφορετικές ...


Ο Mason Wells είναι ένας 19χρονος Αμερικανός μορμόνος, που πραγματικά η τύχη του τον... θέλει. Ο Mason έχει βρεθεί σε 3 διαφορετικές τρομοκρατικές επιθέσεις: αυτήν του Μαραθωνίου της Βοστόνης, αυτή του Παρισιού στις 13 Νοεμβρίου του περασμένου έτους και χθες, σε αυτή στις Βρυξέλλες.

Και αν και χθες τραυματίστηκε, έχει σωθεί και από τις 3 επιθέσεις!

«Είναι η τρίτη τρομοκρατική επίθεση που του συμβαίνει», δήλωσε ο πατέρας του στο ABC News, «ζούμε σε έναν επικίνδυνο κόσμο και δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι θετικά συναισθήματα».

Ο 19χρονος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, τραύματα κι εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια από την έκρηξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Ωστόσο, η ζωή του δεν κινδυνεύει και η υγεία του βελτιώνεται συνεχώς.

Όπως γράφει η εφημερίδα Daily Mail, ο Μason ήταν ένα οικοδομικό τετράγωνο μακριά από τη γραμμή του τερματισμού στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, όταν σημειώθηκε εκεί το χτύπημα, περιμένοντας για τη μητέρα του που έτρεχε.

Ο νεαρός ήταν και στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, όταν σημειώθηκαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις που στοίχισαν 130 ζωές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση