GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα χέρια της αστυνομίας ο 40χρονος που ξυλοκόπησε 5χρονο αγόρι

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 40χρονος, φίλος της μητέρας του μικρού, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς ο άνδ...


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 40χρονος, φίλος της μητέρας του μικρού, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς ο άνδρας φέρεται ότι ξυλοκόπησε το ανήλικο αγόρι.

Ο 40χρονος βαρύνεται με πολυάριθμες συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά στο ενεργητικό του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αρχικά γρονθοκόπησε τον 5χρονο, και στη συνέχεια φέρεται ότι συνέχισε να τον χτυπά με ξύλο, παρουσία της μητέρας.

Ο μικρός μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του σοβαρότατου τραυματισμού που υπέστη από τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι. Η αδικαιολόγητη βία που υπέστη ο μικρός αποτυπώθηκε και στους πολυάριθμους μώλωπες που έφερε σε όλο του το σώμα. 

“Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη. Εμείς κάναμε ότι μπορούσε να γίνει από τη δική μας πλευρά. Ο Θεός να βάλει το χέρι του”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ένας εκ των ιατρών που παρακολουθούν τον πεντάχρονο.

Ο δράστης, που εγκατέλειψε το θύμα του και τράπηκε σε φυγή, συνελήφθη το βράδυ και κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες ο 40χρονος προέβη στην αποτρόπαια πράξη, καθώς και η στάση ή ενδεχόμενη ευθύνη της μητέρας στην προστασία του ανήλικου τέκνου της, αναμένεται να διερευνηθούν εντός των επόμενων ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση