GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο 44χρονος που βίαζε τα παιδιά της συντρόφου του – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ...


Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 44χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 12 Φεβρουαρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 44χρονος  από το 2011 έως τον Ιούνιο του 2015 κακοποιούσε σεξουαλικά, τα δύο παιδιά της 37χρονης συντρόφου του. Για την ίδια υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία και σε βάρος της μητέρας των δύο ανήλικων αδελφών.

Πρόκειται για τον:

ΤΣΙΖΙΡΟΓΛΟΥ Μηνά του Δημητρίου και της Ολυμπίας, γεν. στις 20-11-1972 στη Θεσσαλονίκη.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση