GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

5 νέες σοκολάτες Sweet & Balance

Οι αγαπημένες και βραβευμένες 1 Σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ – Γάλακτος και Bitter – αποκτούν «εκλεκτή συντροφιά» με 5 νέε...


Οι αγαπημένες και βραβευμένες1Σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ – Γάλακτος και Bitter – αποκτούν «εκλεκτή συντροφιά» με 5 νέες, υπέροχες γεύσεις για ακόμη περισσότερη απόλαυση χωρίς ενοχές! 
Τα νέα μέλη της οικογένειας Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ είναι:
  • Σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα (πλάκα 100γρ.)
  • Σοκολάτα bitter με γέμιση πορτοκάλι (μικρή πλάκα 40γρ.)
  • Σοκολάτα γάλακτος με γέμιση πραλίνα (μικρή πλάκα 40γρ.)
  • Σοκολάτα γάλακτος με γέμιση cappuccino (μικρή πλάκα 40γρ.)
  • Σοκολάτα γάλακτος με γέμιση φράουλα (μικρή πλάκα 40γρ.)
 Πρόκειται για τις νέες σοκολάτες της καινοτόμου σειράςSweet & Balance, με απίθανη γεύση, με αμύγδαλα ή γέμιση, για όποιον θέλει να έχει ένα τέλειο, γλυκό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας …χωρίς ενοχές! 
Οι νέες Σοκολάτες Sweet & Balanceτης ΓΙΩΤΗΣ, όπως και όλα τα προϊόντα της σειράς, δεν περιέχουν ζάχαρη, αλλά γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού Stevia, έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, περιορισμένες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά.   
Αποτελούν ιδανική λύση για εκείνους που προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά θέλουν να απολαμβάνουν την πλούσια γεύση της σοκολάτας χωρίς ενοχές, στο πλαίσιο πάντα ενός ισορροπημένου διαιτολογίου. 
Σοκολάτες Sweet & Balanceτης ΓΙΩΤΗΣ, γι’ αυτούς που ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση