GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμπόριο ελπίδας στη Λέσβο! 50 ευρώ η ταρίφα για την Ειδομένη - ΒΙΝΤΕΟ

Τις ελπίδες των προσφύγων να φτάσουν στην Ειδομένη εκμεταλλεύονται ορισμένοι άνθρωποι στη Λέσβο, καθώς όπως ανέφερε πρόσφυγας στην κάμερ...

Τις ελπίδες των προσφύγων να φτάσουν στην Ειδομένη εκμεταλλεύονται ορισμένοι άνθρωποι στη Λέσβο, καθώς όπως ανέφερε πρόσφυγας στην κάμερα του Mega, τουριστικό πρακτορείο στη Λέσβο υπόσχεται στους ανθρώπους που φτάνουν στο νησί, ότι θα μεταβούν στα σύνορα, με αντάλλαγμα 50 ευρώ ανά άτομο.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο μία γυναίκα κρατώντας την απόδειξη στα χέρια της, κατήγγειλε ότι έδωσε σε τουριστικό γραφείο της Μυτιλήνης 150 ευρώ για εκείνη και ακόμα δύο ανθρώπους προκειμένου να φτάσουν στην Ειδομένη.
Όπως η ίδια αναφέρει, το τουριστικό πρακτορείο της υποσχέθηκε ότι θα την περιμένει ένα άτομο στο λιμάνι του Πειραιά, για να την οδηγήσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της στα σύνορα, κάτι που δεν έγινε ποτέ.
Μάλιστα, η ίδια είπε στην κάμερα του καναλιού ότι έχει χάσει στη Συρία τον σύζυγο και τα τρία της παιδιά, ενώ διέθεσε και τα τελευταία της χρήματα για να μετακινηθεί στην Ειδομένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση