GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάρισα: Ναρκωτικά, όπλα και βεγγαλικά στο σπίτι 53χρονου

Μια βαλλίστρα, κυνηγετικό όπλο, πολλά φυσίγγια και πυροτεχνικά είδη, είχε μεταξύ άλλων στην κατοχή του ένας 53χρονος που συνελήφθη σήμε...


Μια βαλλίστρα, κυνηγετικό όπλο, πολλά φυσίγγια και πυροτεχνικά είδη, είχε μεταξύ άλλων στην κατοχή του ένας 53χρονος που συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράβαση του νόμου περί όπλων, παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από το δράστη, διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στο σπίτι του 53χρονου και στην επιχείρησή του, κατά τις οποίες βρέθηκαν με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 1.336,9 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης, συνολικού βάρους 10,8 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με χύμα αφορολόγητο καπνό, βάρους 368,3 γραμμαρίων, το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.490 ευρώ, μία βαλλίστρα με οκτώ βέλη, μία διόπτρα, ένα κυνηγετικό όπλο με τη θήκη του, 200 κυνηγετικά φυσίγγια και 102 δυναμιτάκια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση