GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

5 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από τότε που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έπαιζε στο κανάλι HBO, αλλά φέτος, η πρωταγωνίστρια του "Sex...


Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από τότε που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έπαιζε στο κανάλι HBO, αλλά φέτος, η πρωταγωνίστρια του "Sex and the City" επιστρέφει στο τηλεοπτικό δίκτυο με μία νέα σειρά, το "Divorce".
Το "Divorce" περιγράφεται ως η ιστορία ενός ανεξέλεγκτων διαστάσεων διαζυγίου ανάμεσα στη Φράνσις (την οποία υποδύεται η Πάρκερ), μια γυναίκα που ξαφνικά αναθεωρεί τη ζωή της και το γάμο της και ανακαλύπτει πως μια νέα αρχή είναι κάτι δυσκολότερο απ' ότι φανταζόταν.

Και ενώ περιμένουμε την επιστροφή της στην primetime, ας μάθουμε και πέντε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την αγαπημένη μας ηθοποιό.
1. Η Πάρκερ ήταν ένα από τα οκτώ παιδιά που είχε η οικογένεια της και έχει περιγράψει ότι έχει μεγαλώσει ως "ντικενσιανή". "Θυμάμαι ότι ήμουν φτωχή. Υπήρχαν μέρες που είχαμε κομμένο το ηλεκτρικό ρεύμα. Τα Χριστούγεννα δεν τα γιορτάζαμε και μερικές φορές δεν κάναμε ούτε γενέθλια.", είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στη New York Times. Παρά την επιτυχία της, εξακολουθεί να αισθάνεται τις επιπτώσεις από αυτά που έζησε στην παιδική της ηλικία, τονίζοντας: "Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω μια περίεργη σχέση με το χρήμα»
2. Στα 14 της, το 1979, είχε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο σε παραγωγή του Broadway, στην ταινία Annie . «Ήμουν η τρίτη Annie», είπε το 1993 στο Late Show με τον Ντέιβιντ Λέτερμαν που ήταν καλεσμένη. "Ήμουν η αντικαταστάτρια της δεύτερης Annie." Ο ρόλος τη βοήθησε να ξεφύγει από τη φτωχική ζωή και το σπίτι της.

3. Ακόμα κι αν έχουν περάσει 12 χρόνια από το "Sex and the City" πολλοί είναι αυτοί που ταυτίζουν την Πάρκερ με τον ρόλο της, την Κάρι. Ωστόσο, η ηθοποιός ανέκαθεν υποστήριζε ότι είναι αρκετά διαφορετική από το alter ego της. Μια από τις πιο σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο γυναικών, είναι οι... άνδρες. Συγκεκριμένα η ηθοποιός είχε δηλώσει: "O ρόλος μου, η Κάρι, φιλούσε πολλούς άνδρες, κάτι που δεν ταιριάζει σε μένα"
4. Μία ομοιότητα μεταξύ της ηθοποιού και της Κάρι Μπράτσο, είναι η αγάπη τους για τον κινηματογράφο. Η Πάρκερ είχε πει κάποτε στη Vogue ότι η αγαπημένη της ταινία είναι το "The Way We Were". Ας θυμηθούμε τι είχε πει και η Κάρι, "Ο κόσμος αποτελείται από δύο τύπους γυναικών: The Simple Girls and The Katie. Είμαι Katie Girl...", το οποίο έχει να κάνει με την ταινία "The Way We Were".
5. Η Πάρκερ και ο σύζυγός της Μάθιου Μπρόντερικ έχουν τρία παιδιά: τον Τζέιμς Γουίλκι -το όνομά του από τον πατέρα Μπρόντερικ, Τζέιμς Τζόζεφ Μπρόντερικ, και τον αγαπημένο τους συγγραφέα, Γουίλκι Κόλινς, και τις δίδυμες κόρες του Μάριον (που βγαίνει από το... Λορέττα) και τη Τάμπιθα. Όπως μαθαίνουμε, ο Τζέιμς Γουίλκι επέμεινε στην ονοματοδοσία της Μάριον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση