GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσπάθησαν να κρύψουν 5 κιλά ηρωίνη σε συσκευασίες αλεύρι

Μέσα σε συσκευασίες με αλεύρι προσπάθησαν να κρύψουν περισσότερα από 5 κιλά ηρωίνης ένας 37χρονος και ένας 30χρονος που συνελήφθησαν στ...


Μέσα σε συσκευασίες με αλεύρι προσπάθησαν να κρύψουν περισσότερα από 5 κιλά ηρωίνης ένας 37χρονος και ένας 30χρονος που συνελήφθησαν στους Αγίους Θεοδώρους από τη Δίωξη Ναρκωτικών.
Όπως αναφέρει το ανακοινωθέν της αστυνομίας, οι δυο δράστες είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά από καταυλισμό στον Ασπρόπυργο Αττικής και τα μετέφεραν με αυτοκίνητο στην Πάτρα, για να τα πουλήσουν σε δίκτυο διακίνησης που δρα σε Αχαΐα και δυτική Ελλάδα.
Το βράδυ της Τετάρτης, οι δύο συλληφθέντες έφυγαν από την Πάτρα και κατευθύνθηκαν προς τον Ασπρόπυργο, όπου κατέληξαν στον καταυλισμό.
Εκεί, προμηθεύτηκαν από τρίτο άτομο την ποσότητα της ηρωίνης, τη φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και αναχώρησαν για την Πάτρα. Όμως, αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών που ακολουθούσαν το αυτοκίνητο των δραστών επιχείρησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο, αλλά οι δράστες ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν.
Ακολούθησε καταδίωξη και στο 59ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Πατρών - Αθηνών, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο των δραστών, με τη βοήθεια συναδέλφων τους από το Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο των δραστών, βρέθηκαν δέκα συσκευασίες με αλεύρι, που περιείχαν περισσότερα από πέντε κιλά ηρωίνη.
Ο 37χρονος και ο 30χρονος οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που παρέδωσε την ηρωίνη στους συλληφθέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση