GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

6 χρόνια φυλακή σε ποδοσφαιριστή! Αποπλάνησε 15χρονο κορίτσι...

Ποινή φυλάκισης έξι ετών επιβλήθηκε στον πρώην άσο της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον, που κρίθηκε ένοχος για ασέλγεια σε ανήλικη. Συγκεκριμέν...

Ποινή φυλάκισης έξι ετών επιβλήθηκε στον πρώην άσο της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον, που κρίθηκε ένοχος για ασέλγεια σε ανήλικη.
Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Τζόνσον για αποπλάνηση και ασέλγεια εις βάρος ενός 15χρονου κοριτσιού.
«Βρήκες το κορίτσι ελκυστικό και ήθελες να κάνεις έρωτα μαζί της. Εάν ο λόγος της συνάντησής σας ήταν να της δώσεις μια φανέλα με την υπογραφή σου δεν θα χρειαζόταν τόση μυστικότητα. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι επρόκειτο για καθαρή αποπλάνηση. Ήλπιζες δεν θα τιμωρηθείς, επειδή πίστευες ότι η κοπέλα δεν θα μιλούσε σε κανέναν», τόνισε ο δικαστής, Τζόναθαν Ρόουζ, αναφερόμενος στον Τζόνσον.
«Ήσουν ο αγαπημένος της παίκτης. Ήταν ερωτευμένη μαζί σου, με τον τρόπο που οι έφηβες ερωτεύονται με έναν επιτυχημένο και διάσημο άνδρα», συμπλήρωσε και κατέληξε πως οι αποτρόπαιες πράξεις του ποδοσφαιριστή αποτελούν ξεκάθαρη εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης που του έδειχναν οι ανήλικες θαυμαστριές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση