GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη φυλακή ο 61χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του κατά λάθος!

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο 61χρονος από το Σταλό Χανίων που σκότωσε το περασμένο Σάββατο τη γυναίκα του κατά λάθος. Μετά την απολογία...


Στην φυλακή οδηγήθηκε ο 61χρονος από το Σταλό Χανίων που σκότωσε το περασμένο Σάββατο τη γυναίκα του κατά λάθος.

Μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Χανίων, ο 61χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η οικογενειακή τραγωδία συνέβη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με το cretapost, στο σπίτι του 61χρονου βρισκόταν ένα συγγενικό του πρόσωπο με τον οποίο ο ίδιος είχε οικονομικές και περιουσιακές διαφορές.

Ο 61χρονος κρατούσε όπλο στο χέρι και από τον καυγά βγήκε εκτός εαυτού αρχίζοντας να πυροβολεί αδιακρίτως.

Οι σφαίρες βρήκαν την σύζυγό του – που πέθανε ακαριαία – αλλά και τον μικρότερο γιο της οικογενείας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, τα άλλα δύο παιδιά της οικογενείας – ηλικίας 25 και 27 χρόνων – βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Γείτονες του ζευγαριού, που άκουσαν τις φωνές από τον καβγά, που εκτυλισσόταν μέσα στο σπίτι και τους πυροβολισμούς, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί προσέτρεξαν άμεσα στην περιοχή  συνέλαβαν τον 61χρονο δράστη, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το γιο στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση