GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπιασαν τους "ποντικούς" των Νοτίων Προαστίων - Πάνω από 80.000 η λεία τους - ΦΩΤΟ

Εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από σπίτια στα Νότια προάστια, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτια...


Εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από σπίτια στα Νότια προάστια, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής. Συγκεκριμένα, το βράδυ της 23ης Μαρτίου συνελήφθησαν, στο Παλαιό Φάληρο τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 28, 30 και 39 ετών, μέλη της σπείρας.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες προ τριμήνου είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στα Νότια Προάστια. Συγκεκριμένα, εντόπιζαν οικίες και εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων, παραβίαζαν τις θύρες τους και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, τιμαλφή και ηλεκτρικές συσκευές από το εσωτερικό τους.
Επιπλέον, προς επίτευξη του σκοπού τους καθώς και για να δυσχεράνουν τον εντοπισμό τους, χρησιμοποιούσαν μισθωμένα αυτοκίνητα.
Στην κατοχή τους, στο αυτοκίνητο και στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων και τιμαλφών, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, δύο tablet, ένας φορητός υπολογιστής και  300 ευρώ.
Χαρακτηριστικό είναι ότι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες της ΕΛΑΣ βρέθηκαν ακόμη και πανάκριβες τσάντες γνωστού οίκου μόδας.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί είκοσι περιπτώσεις κλοπών από οικίες στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων, ενώ το οικονομικό όφελος από την παράνομη δραστηριότητα υπολογίζεται ότι υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των -80.000- ευρώ.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.



Διαβάστε επισης

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία απαγωγέων - ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση