GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Agamoi Thytai Selfie και του χρόνου!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του Βασίλη Μπουζιώτη «Σπάει πόρτες» η γερή μουσική παράσταση «Agamoi thytai Selfie» στο Anodos Liv...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του Βασίλη Μπουζιώτη
«Σπάει πόρτες» η γερή μουσική παράσταση «Agamoi thytai Selfie» στο Anodos Live Stage!
Κάθε Σάββατο δημιουργείται το αδιαχώρητο για τη δουλειά που έστησε ο πολυπράγμων και ακάματος καλλιτεχνικά Ιεροκλής Μιχαηλίδης με σπέσιαλ φιλοξενούμενους τους εξαίρετους Σπύρο Παπαδόπουλο-Κώστα Μακεδόνα.  
Στην   …εμπροσθοφυλακή πάντα οι άξιοι  αλλά και πολυτάλαντοι Δημήτρης Σταρόβας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Γιώργος Χατζής και Ρούλα Μανισάνου.
Η ομάδα δίνει τον καλύτερό της εαυτό και φυσικά με το «ρεύμα»που έχει … παίρνει πράσινο φως και για του χρόνου!     
ΣΥΜΦΩΝΑ με έγκυρες πληροφορίες του enikos.gr η παράσταση «Agamoi Thytai Selfie» που θα ανηφορίσει άμεσα στην Θεσσαλονίκη για να «ταξιδέψει» μέσα στο καλοκαίρι σε επιλεγμένες πιάτσες ανά την Ελλάδα,θα φιλοξενηθεί και τον επόμενο χειμώνα στο υπέροχο Anodos.
ΟΜΑΔΑ που κερδίζει δεν την αλλάζεις, για αυτό και θα «χτυπήσουν» όλοι μαζί και του χρόνου!Να σου πω ότι πήγα στην παράσταση και πέρασα σούπερ:το…παζλ που έφτιαξε και σκηνοθέτησε ο Ιεροκλής είναι εντυπωσιακότατο.
Μεγάλο «ατού» της δουλειάς τα σπαρταριστά-βιτριολικά κείμενα που υπογράφει η «μαιτρ» Δήμητρα Παπαδοπούλου –σε μεγάλα κέφια!-με τον ίδιο τον Μιχαηλίδη και τον Τολιάδη να… συμπράττουν δυναμικά!
Σύμφωνα με αυτά οι «πρωταγωνιστές»αυτοφωτογραφίζονται ως ιδανικοί αυτόχειρες, προσπαθώντας μάταια, να εστιάσουν στη νεοελληνική ζωή.
«Αναζητούν εναγωνίως, ισοδύναμα του γέλιου για να αποσύρουν την εθνική μελαγχολία»όπως τονίζει ο Ιεροκλής Ποζάρουν ναρκισσευόμενοι αλλά και μνημονεύουν τα αυτομνημόνια. Γιατί πιστεύουν πως η δική τους selfie είναι η καλύτερη. Αυτοϊκανοποιούνται ως  γνήσιοι νεοέλληνες που …άπλωσαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους».
Μια «χειροποίητη ψυχωφέλιμη παράσταση» είναι αυτή του Μιχαηλίδη και δεν πρέπει να την χάσετε.Θα γελάσετε με την καρδιά σας, θα ψυχαγωγηθείτε με εξαιρετικά τραγούδια και θα «αποδράσετε»λίγο από την άγρια … καπελωμένη από προβλήματα καθημερινότητά μας!
Κάθε ένας από τους «πρωταγωνιστές»…τα σπάει ως μονάδα και όλοι μαζί φτιάχνουν μια ισχυρότατη ομάδα,αξιοζήλευτη!
Ο Ιεροκλής δίνει ρέστα παίζοντας,τραγουδώντας και… χώνοντάς τα για όλα,ο Παπαδόπουλος κεντά και…απογειώνεται στο νούμερό του που … ντύνεται έναν παπά,ο Μακεδόνας-φωνάρα     «δένει» εξαιρετικά μαζί τους. Δαδακαρίδης- Χρυσοστόμου αποδεικνύουν πόσο αληθινά πολυτάλαντοι είναι. Η Ρούλα Μανισάνου αποτελεί ξεχωριστό άσσο της δουλειάς!
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ της παράστασης;
«Άγαμοι Θύται με αξιοπρέπεια, Άγαμοι Θύται από μόνοι μας, Άγαμοι Θύται selfie».    Τρέξτε.Σπεύσατε.
Μην την χάσετε. Χαιρετώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση