GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AYTH EINAI η νεότερη (19χρονη) δισεκατομμυριούχος του κόσμου!

Η Alexandra Andresen κατάφερε να γίνει στα 19 της έτη η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου και να καταλάβει μια σημαντική θέση στη λ...

Η Alexandra Andresen κατάφερε να γίνει στα 19 της έτη η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου και να καταλάβει μια σημαντική θέση στη λίστα του Forbes.
H 19χρονη Alexandra Andresen κληρονόμησε περίπου 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια από τον πατέρα της Johan F. Andresen, που ακτάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία βασισμένη στο καπνό και τα διάφορα παράγωγά του. Έτσι, κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στη λίστα των εκατομμυριούχων του Forbes, κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν για τη νεότερη δισεκατομμυριούχο του κόσμου.




Είναι η πρώτη φορά, που μια έφηβη συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Forbes και φυσικά πρόκειται για την 19χρονη Alexandra και τη μεγαλύτερη αδελφή της Katharina, που φιγουράρουν στην 1.475η θέση της λίστα.
Τα κορίτσια απέκτησαν την αμύθητη περιουσία τους από το 2007, όταν ο πατέρας τους αποφάσισε να μεταβιβάσει το 80% του κεφαλαίου της επιτυχημένης εταιρίας του στις 2 κόρες του, ωστόσο κατάφεραν να καταλάβουν μια θέση στη λίστα φέτος. Αυτό γιατί όχι μόνο η περιουσία τους έχει αυξηθεί, αλλά γιατί είναι ενήλικες και επιτρέπεται να δημοσιευθούν τα οικονομικά τους στοιχεία.



Η Alexandra ζει, πλέον, στην Γερμανία και ασχολείται κυρίως με το αγαπημένο της χόμπι, που δεν είναι άλλο από την ιππασία. Μάλιστα, έχει αναδειχθεί αρκετές φορές νικήτρια σε αγώνες ιππασίας.


Ενώ, σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως τα χρήματα δεν είναι αρκετά για να επιτύχει κάποιος, ωστόσο το να είναι δισεκατομμυριούχος ανοίγει σίγουρα πόρτες.
(Πηγή: Unilad)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση