GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bild: Παρατηρείται μείωση των προσφυγικών ροών στη Γερμανία

Από τότε που κράτη των δυτικών Βαλκανίων σφράγισαν τα σύνορά τους, ο αριθμός των προσφύγων και των μεταναστών που φτάνουν στη Γερμανία με...

Από τότε που κράτη των δυτικών Βαλκανίων σφράγισαν τα σύνορά τους, ο αριθμός των προσφύγων και των μεταναστών που φτάνουν στη Γερμανία μειώνεται, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Μεταξύ της 18ης και της 23ης Μαρτίου η γερμανική αστυνομία κατέγραψε συνολικά 808 αφίξεις προσφύγων και μεταναστών, δηλαδή κατά μέσον όρο 135 την ημέρα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Bild.

Οι αρχές επισημαίνουν πως συνολικά σχεδόν 109.000 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν φτάσει στη Γερμανία από την αρχή της χρονιάς.

Η γερμανική εφημερίδα σημειώνει πως αν συνεχιστεί η τάση αυτή, ο συνολικός αριθμός των προσφύγων και των μεταναστών που θα φτάσουν στη Γερμανία το 2016 θα ανέλθει σε 500.000. Ο αριθμός αυτός δείχνει μια πολύ μεγάλη μείωση σε σχέση με πέρυσι όταν σχεδόν 2 εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν στη Γερμανία.

Το γερμανικό δημοσίευμα καταλήγει εξηγώντας πως η μείωση του αριθμού των προσφύγων και των μεταναστών που φτάνουν στη Γερμανία οφείλεται εν μέρει στο κλείσιμο της διαδρομής των δυτικών Βαλκανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση