GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: Εμμένει ο Καμμένος αλλά ...μένει (μέχρι νεωτέρας) ο Μουζάλας

Εμμένει στην θέση του για παραίτηση Μουζάλα ο κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου. Μετά ...

Εμμένει στην θέση του για παραίτηση Μουζάλα ο κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου. Μετά την ένταση που προέκυψε από την αναφορά του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα στη ΠΓΔΜ, ως Μακεδονία, ο υπουργός Άμυνας συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου. Εξερχόμενος ο κ. Καμμένος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.
"Συζητήσαμε και το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιάννη Μουζάλα. Οι ΑΝΕΛ εμμένουν στη θέση τους, ζητούν την παραίτηση του" σημείωσε εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Άμυνας. Όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος, μπορεί ο αναπληρωτής υπουργός να δήλωσε πως "προέβει σε λεκτικό ατόπημα, αλλά παρά ταύτα το θέμα είναι πολύ σοβαρό και επιμένουμε να υποβάλει για λόγους ευθιξίας την παραίτησή του".
Στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξήγησε πως ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής βρίσκεται στις Βρυξέλλες και οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν από τον πρωθυπουργό μετά τη Σύνοδο των υπουργών που λαμβάνει χώρα εκεί. "Ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη των βουλευτών των ΑΝΕΛ, σε αντίθεση με την κυβέρνηση" είπε ενώ τόνισε σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν τίθεται θέμα κυβερνητικής συνοχής: "Οι σχέσεις με τον κ. Τσίπρα είναι ξεκάθαρες, όπως ξεκάθαρό είναι ότι η κυβέρνηση έχει την ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά δεν την έχει ο κ. Μουζάλας".

1 σχόλιο

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ…???
    ==================================

    Κύριε Τσίπρα
    όταν ‘’συγκαλύπτεις’’ τους διεφθαρμένους της Καραμανλικής πενταετίας 2004-2009, όταν ξεπουλάς αντί πινακίου φακής τον ‘’Αστέρα’’ και σχεδόν ‘’χαρίζεις’’ τα χρυσοφόρα ελληνικά αεροδρόμια, με τι θάρρος θα ζητήσεις και από τους Έλληνες να κάνουν ΑΥΤΟ! που δεν κάνεις εσύ και ΠΩΣ(?) να σε πιστέψουν?
    **Όταν δεν αναφέρεις ΚΑΝ!!!! τον εγκληματικό και ανεξήγητο διπλασιασμό του χρέους από 178 σε 350 δις ευρώ και ταυτόχρονα μέχρι ΧΘΕΣ, οργίαζες για το …φουσκωμένο έλλειμμα ,που τελικά όχι μόνο ήταν 15,6% , αλλά ακόμη ..ψαχνόμαστε, πώς να πιστέψουμε όλα όσα μας λές ..το βράδυ και αναιρείς ή….ΞΕΧΝΑΣ την άλλη μέρα?
    *Λογικά θα έπρεπε στο λεξικό να σβήσουμε τις λέξεις ‘’ψευτιά’’ και ‘’απάτη’’και να βάλουμε τη λέξη ..Αλέξης, Πάνος…σαν ελάχιστο δείγμα υπόμνησης προς τις γενιές που έρχονται ‘’ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ’’ λες και είσαι τουρκος..Σουλτάνος
    *Όταν ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός που τιμωρήθηκε ήταν ο Άκης, ενώ …χιλιάδες μας ‘’βγάζουν την γλώσσα’’ αφού το σύστημα και η δικαιοσύνη ήταν μέσα στο άθλιο παιχνίδι της ‘’ΕΘΝΙΚΗΣ’’ διαφθοράς και ιδιοτέλειας, τι περιμένεις να κάνουν οι απλοί και έντιμοι αδύναμοι Έλληνες?
    *Όταν ‘’υπακούς’’ στους εντολείς σου και επιλέγεις Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον πιο αποτυχημένο και πολιτικά και ηθικά επιβαρυμένο ‘’χουντοσυγγενή σου’’ Πάκη , όταν συνεργάζεσαι με τον ακροδεξιό πανηλίθιο ψεύτη και συκοφάντη μπουρδολόγο καΜένο εντελώς φοροφυγά πατριδοκάπηλο, τι νομίζεις ότι οι Έλληνες θα δώσουν ως αντάλλαγμα των εγκληματικά πολιτικών συμβιβασμών σου ?
    *Όταν βλέπουν και ακούν οι Ευρωπαίοι και όλος ο κόσμος, όπου έχετε πάει, τις κοτσάνες, τις μπαρούφες και την αμέτρητη αγραμματοσύνη και αναισθησία , είναι σίγουρο ότι ‘’Ηλίθιο’’ θα σε ανεβάζουν, ολοκληρωτικά καΜένο και μπουρδολόγο θα σε κατεβάζουνε.
    *Όταν βλέπουν οι Ευρωπαίοι την αχαριστία την εμπάθεια και την ιδιοτέλεια που έχετε επιδείξει όλοι απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και δεν πτωχεύσαμε ,την αθλιότητα και την εγκληματική σας φύση και συμπεριφορά επί πλέον, να επιρρίψετε όλα σας τα εγκλήματα στον έντιμο πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, πιστεύετε ότι δεν θα σας κοιτούν ‘’σαν αναγκαίο σκατό’’ στην αυλή τους?
    Κύριε Τσίπρα,
    απέδειξες σε ελάχιστο χρόνο την ακαταλληλότητά σου και την επικινδυνότητά σου για την ‘’ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ’’ που διαχειρίζεσαι.
    Απέδειξες, τόσο με τις επιλογές σου όσο και με τις πρακτικές σου, ότι αποτελείς την μεγαλύτερη πολιτική αποτυχία, και την πιο επικίνδυνη παρουσία για το μέλλον της πατρίδας μας, αυτή τη δύσκολη στιγμή, για την οποία και ΕΣΥ ! φέρεις μεγίστη ευθύνη.

    NBράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση