GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: Μπλόκο από Νεολαίους της ΛΑΕ σε ομιλία του Ν. Παππά...

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ (Τετάρτης) μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας, σε προγραμματισμένη εκδήλωση ...

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ (Τετάρτης) μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας, σε προγραμματισμένη εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος στο Δήμο Ζωγράφου.
Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα στον κινηματογράφο "Αλέκα" με ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. Θέμα της, η καταπολέμηση της διαφθοράς.
Λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας Παππά, τριάντα περίπου νεαροί της νεολαίας της ΛΑ.Ε., εισέβαλαν στο χώρο με συνθήματα κατά της κυβέρνησης.


Ακολούθησαν διαπληκτισμοί και λεκτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη της νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας. Η κατάσταση ηρέμησε μόνο αφότου επενέβη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην πλατεία Γαρδένιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση