GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες σοκ στην Παλμύρα- Οι τζιχαντιστές διέλυσαν την αρχαία πόλη - BINTEO

Τεράστιες είναι οι καταστροφές που άφησαν  πίσω τους οι τζιχαντιστές στην αρχαία πόλη της Παλμύρας, η οποία έχει χαρακτηριστεί Μνημείο ...


Τεράστιες είναι οι καταστροφές που άφησαν  πίσω τους οι τζιχαντιστές στην αρχαία πόλη της Παλμύρας, η οποία έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO.
Οι δυνάμεις του Άσαντ έχουν και πάλι στην κατοχή τους την αρχαία πόλη, ωστόσο οι ζημιές που έχουν σημειωθεί μόνο θλίψη προκαλούν. Τα αγάλματα που κάποτε κοσμούσαν την αρχαία πόλη τώρα είναι αποκεφαλισμένα και ακρωτηριασμένα, ενώ πολλά από τα αγάλματα ήταν παγιδευμένα με εκρηκτικούς μηχανισμούς. Οι τζιχαντιστές κατέστρεψαν τα έργα τέχνης στέλνοντας το δικό τους μήνυμα προς τον δυτικό κόσμο.
Ωστόσο, ο  διευθυντής της υπηρεσίας Μουσείων και Αρχαιοτήτων της Συρίας εκτίμησε ότι παρά το μέγεθος της καταστροφής,  η Παλμύρα θα ξαναγίνει όπως ήταν.

Δείτε το βίντεο από το Star

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση