GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: Τι είπε ο Ντάισελμπλουμ στον Μοσκοβισί με ανοιχτό μικρόφωνο...

Μια ιδιωτική συνομιλία μεταξύ του Πιερ Μοσκοβισί και του Γερούν Ντάισελμπλουμ «έπιασε» ένα ανοιχτό μικρόφωνο μετά την συνέντευξη Τύπου ...

Μια ιδιωτική συνομιλία μεταξύ του Πιερ Μοσκοβισί και του Γερούν Ντάισελμπλουμ «έπιασε» ένα ανοιχτό μικρόφωνο μετά την συνέντευξη Τύπου για το Eurogroup, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο άντρες σχολιάζουν το ζήτημα του ελληνικού χρέους.

Συζητήσεις αναμένεται να προκαλέσει ο "κρυφός" διάλογος μεταξύ του Επιτρόπου Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί και του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ. Ήξεραν ή δεν ήξεραν πως τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά, μετά το τέλος της χθεσινής συνέντευξης Τύπου και ενώ σηκώνονται από τις καρέκλες τους, ακούγεται ο εξής διάλογος:

"Moscovici: "I think you've launched a huge debate, a huge debt debate, on debt relief." Dijsselbloem: "Ah, but it has to happen. I did it on purpose".

"Μοσκοβισί: Νομίζω ότι πυροδότησες ένα τεράστιο debate για το χρέος, για την ελάφρυνση του χρέους Ντάισελμπλουμ: Έτσι έπρεπε να γίνει. Επίτηδες το έκανα!"

Το βίντεο δημοσιοποιήθηκε από τον δημοσιογράφο των Financial Times Peter Spiegel, στον λογαριασμό του στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση