GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Blackrock απολύει 400 άτομα

H εταιρία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων BlackRock Inc σχεδιάζει την περικοπή περίπου 400 θέσεων εργασίας ή ποσοστού 3% των εργαζ...


H εταιρία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων BlackRock Inc σχεδιάζει την περικοπή περίπου 400 θέσεων εργασίας ή ποσοστού 3% των εργαζομένων της, καθώς αναπροσαρμόζει τις δραστηριότητες της, σύμφωνα με πηγή που έχει γνώση για το ζήτημα αυτό.

Η εταιρία σχεδιάζει ν' ανακοινώσει τις αποφάσεις της μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οποία δεν είχε εξουσιοδότηση για να συζητήσει δημοσίως το θέμα, ζητώντας να παραμείνει ανώνυμη.

Ωστόσο, η ίδια πηγή τόνισε ότι η εταιρία κάνει προσλήψεις και αναμένεται ότι στο τέλος του 2016, θα έχει περισσότερους εργαζόμενους, από αυτούς που απασχολεί σήμερα.

Ο εκπρόσωπος της BlackRock αρνήθηκε να σχολιάσει.

Η εταιρία έχει έδρα τη Νέα Υόρκη και στις 31 Δεκεμβρίου του 2015 απασχολούσε 13.000 εργαζόμενους σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ την ίδια χρονιά έκανε 800 προσλήψεις.

Στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος αναδιοργάνωσης, η BlackRock είχε προχωρήσει σε 300 απολύσεις, το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση