GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: Πολύνεκρη έκρηξη παγιδευμένου οχήματος στην καρδιά της Άγκυρας...

Έκρηξη σημειώθηκε στο πάρκο Guvenpark, στην περιοχή Kızılay στο κέντρο της Άγκυρας, δήλωσε αξιωματικός των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας...

Έκρηξη σημειώθηκε στο πάρκο Guvenpark, στην περιοχή Kızılay στο κέντρο της Άγκυρας, δήλωσε αξιωματικός των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας. H ισχυρή έκρηξη οφείλεται σε παγιδευμένο αυτοκίνητο σταθμευμένο κοντά σε στάση λεωφορείου. "Η έκρηξη προκλήθηκε από ανατίναξη αυτοκινήτου φορτωμένου με εκρηκτικά κοντά στην πλατεία του Κιζιλάι", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του κυβερνήτη της τουρκικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, 27 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 75 τραυματίστηκαν, όπως μετέδωσε το δίκτυο CNN -Turk επικαλούμενο ανακοίνωση του κυβερνήτη της τουρκικής πρωτεύουσας. Πηγές των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας δήλωναν ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV νωρίτερα, μετέδιδε ότι υπάρχουν «πολλοί νεκροί» ενώ και για πολλούς τραυματίες έκανε λόγο τηλεγράφημα του γαλλικού πρακτορείου.

Ασθενοφόρα έχουν σπεύσει επί τόπου, ενώ τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε ότι υπάρχουν πολλά απανθρακωμένα αυτοκίνητα στην πλατεία. Εικόνες από το σημείο της έκρηξης δείχνουν απανθρακωμένα λεωφορεία και διασώστες να μεταφέρουν τραυματίες.













Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν απαγορεύσει στα μέσα να μεταδίδουν το ο,τιδήποτε γύρω από την έκρηξη, διώχνουν τους δημοσιογράφους από το τόπο του μακελειού ενώ έχουν μπλοκάρει και τα κοινωνικά δίκτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση