GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση στην Άγκυρα

H τουρκική αστυνομία συνέλαβε τέσσερις ανθρώπους στη νοτιοανατολική Τουρκία καθώς φέρονται να σχετίζονται με την επίθεση με παγιδευμένο μ...


H τουρκική αστυνομία συνέλαβε τέσσερις ανθρώπους στη νοτιοανατολική Τουρκία καθώς φέρονται να σχετίζονται με την επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο που συγκλόνισε την Άγκυρα και στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 37 ανθρώπους,  όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Το τουρκικό πρακτορείο επικαλείται πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας σύμφωνα με τις οποίες τα τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν και κρατούνται στην πόλη Σανλιούρφα, που βρίσκεται βόρεια των συνόρων με τη Συρία, καθώς αποκαλύφθηκε ότι το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση αγοράστηκε από μία έκθεση αυτοκινήτων στην περιοχή.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να μεταχθούν στην Άγκυρα.

Από την πλευρά του το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan έκανε λόγο για έξι συλλήψεις στην ίδια επιχείρηση.

Την ίδια ώρα το πρακτορείο ειδήσεων Reuters μετέδωσε επικαλούμενο πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας ότι ο δεύτερος φερόμενος βομβιστής ήταν Τούρκος υπήκοος και συνδεόταν με μαχητές του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK).

Νωρίτερα οι τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας είχαν γνωστοποιήσει ότι μια γυναίκα φέρεται να ήταν η μία από τους δύο δράστες που σκόρπισαν τον θάνατο στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο τα στοιχεία της γυναίκας έχουν ταυτοποιηθεί από τα δακτυλικά της αποτυπώματα και το όνομά της είναι Σεχέρ Τζαγκλά Ντεμίρ.

Αξιωματούχοι από τις υπηρεσίες ασφαλείας επίσης επιβεβαιώνουν ότι είχε ενταχθεί στο PKK πριν από λίγα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση