GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Θοδωράκης προτείνει τον Χρυσοχοΐδη για υπερ-υπουργό Μετανάστευσης...

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επιμένει στην άποψη του ότι πρέπει να τοποθετηθεί υπερ-υπουργός για το προσφυγικό. Μάλιστα, για τη θέση αυτή προτ...

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επιμένει στην άποψη του ότι πρέπει να τοποθετηθεί υπερ-υπουργός για το προσφυγικό.
Μάλιστα, για τη θέση αυτή προτείνει  Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Σκάι ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι «το πρόσωπο αυτό θα μπορούσε να ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αλλά δεν έφτασα να προτείνω το όνομα γιατί αξία έχει να αποδεχτεί πρώτα ο πρωθυπουργός την ανάγκη». 
Προσέθεσε πως στοιχίζει σε χρόνο και χρήμα η προσγείωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα και τόνισε ότι «όταν αρχίζει η κουβέντα για το προσφυγικό και δεν έχεις σαφή σχέση και επαφή με την πραγματικότητα, βασανίζεσαι για πολλή ώρα μέχρι να φτάσεις στο ρεαλισμό». 
«Nα δείχνουμε την αλληλεγγύη μας προς τους πρόσφυγες αλλά να μη δεχόμαστε τους μετανάστες όλου του κόσμου», ανέφερε επίσης ο κ. Θεοδωράκης που ζήτησε να γίνεται διαχωρισμός προσφύγων και μεταναστών και οι τελευταίοι να επιστρέφονται στην Τουρκία.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απάντησε ότι η πρόθεση του επικεφαλής του Ποταμιού να τον προτείνει σε κρίσιμη θέση αρμοδιότητας για το προσφυγικό, τον τιμά και τον ευχαριστεί. Ταυτόχρονα τιμά και τον ίδιο, επειδή υπερβαίνει τα κομματικά στεγανά. 


2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση