GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Εθνική Ελλάδος διασκέδασε στον Πάνο Κιάμο!!!

Οι νύχτες στο «Club 22» είναι σκέτη απόλαυση... αφού και οι αθλητές δίνουν δυναμικό παρόν!!! Το βράδυ της Πέμπτης ο Κώστας Μανωλάς, ο...


Οι νύχτες στο «Club 22» είναι σκέτη απόλαυση... αφού και οι αθλητές δίνουν δυναμικό παρόν!!!

Το βράδυ της Πέμπτης ο Κώστας Μανωλάς, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μετά τη νίκη της Ελλάδας στη φιλική αναμέτρηση επί του Μαυροβουνίου επέλεξαν να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του Πάνου Κιάμου στο «Club 22»!!!

Στην παρέα τους και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ραφίκ Τζεμπούρ!

Πριν λίγες ημέρες και ο Γιώργος Παπαδόπουλος - ο οποίος υπογράφει μερικές από τις επιτυχίες του Πάνου Κιάμου» - βρέθηκε στο «Club 22» και απόλαυσε το πρόγραμμα του καλού του φίλου και συναδέλφου αλλά και η Μαρία Φραγκάκη με τον σύζυγό της Νίκο Μάρκογλου!

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου φέτος στο "Club 22", η πάντα εντυπωσιακή Αγγελική Ηλιάδη, το δυναμικό συγκρότημα «Kings», ο νικητής του «The Voice 2» Κώστας Αγέρης και η ανερχόμενη Ζωή Χρήστου!

Το "Club 22" κοντά σας κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο
...κι εσείς ξέρετε... Πάμε Κιάμο ξανά μέχρι και τον Απρίλιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση