GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κλόουν, ρατσιστής και κίνδυνος για τις ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ"

“Κλόουν” και “ρατσιστή” χαρακτήρισε τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ ο νομπελίστας ...


“Κλόουν” και “ρατσιστή” χαρακτήρισε τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ ο νομπελίστας Περουβιανός συγγραφέας Μάριο Βάργκας Λιόσα, εκτιμώντας πως αν επιλεγεί ως υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στις φετινές εκλογές θα καταδικάσει το κόμμα σε ήττα.

“Είναι κίνδυνος για τις Ηνωμένες Πολιτείες”, δήλωσε ο Περουβιανός συγγραφέας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μαδρίτη για το νέο του βιβλίο, με τίτλο “Πέντε Γωνίες”.

“Είναι μία χώρα που είναι πολύ σημαντική για τον κόσμο ώστε να έχει στον Λευκό Οίκο έναν κλόουν, έναν δημαγωγό και έναν ρατσιστή σαν τον κύριο Τραμπ”, σχολίασε ο Βάργκας Λιόσα, που το 1990 είχε διεκδικήσει την προεδρία του Περού ως υποψήφιος της κεντροδεξιάς.

Επεσήμανε ακόμα πως η “φαινομενικά ασταμάτητη” εκστρατεία του Τραμπ θα εξασφάλιζε μία ακόμα τετραετία στους Δημοκρατικούς. “Η Χίλαρι Κλίντον σίγουρα θα πετύχει μία τεράστια νίκη αν ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών”, υποστήριξε.

Ο 79χρονος Βάργκας Λιόσα κέρδισε το Νόμπελ Λογοτεχνίας το 2010 και σήμερα ζει στη Μαδρίτη. Είναι γνωστός για τα βιβλία του που εξερευνούν τις δομές πολιτικής ισχύος στη Λατινική Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση