GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε αιφνιδίως ο δικηγόρος του Παντελίδη

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του Παντελή Παντελίδη, καθώς ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης που εκπροσωπούσε την οικογένεια του Πα...


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του Παντελή Παντελίδη, καθώς ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης που εκπροσωπούσε την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, παραιτήθηκε από την υπόθεση. Θυμίζουμε χαρακτηριστικά πως μία από τις βασικές θέσεις της οικογένειας δια του κυρίου Καϊμακάκη, ήταν ότι δεν οδηγούσε ο ίδιος ο τραγουδιστής αλλά μία από τις δύο κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο. 

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης: "Ο δικηγόρος της οικογένειας, Πέτρος Καϊμακάμης, το βράδυ της Τετάρτης αποχώρησε από την υπόθεση. Θεωρεί ότι έκλεισε ο κύκλος. Έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να ξέρει η οικογένεια γιατί έφυγε από τη ζωή ο Παντελής. Έχει στα χέρια του την έκθεση από τους δύο πραγματογνώμονες που λέει ξεκάθαρα για ποιο λόγο σκοτώθηκε ο τραγουδιστής, τα παραδίδει στην οικογένεια και αποχωρεί".

Παράλληλα, αναφέρθηκε πως τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έδειξαν ότι «επίσημα, πρόκειται για πολύ μεγαλύτερη ποσότητα του 1,5 gr/l αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη. Όπως δείχνει η τοξικολογική ο Παντελής είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση