GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλοί ακτιβιστές έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποιούν Ιταλοί ακτιβιστές που βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ και πέν...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποιούν Ιταλοί ακτιβιστές που βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ και πέντε μέρες μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και εκφράζοντας την αντίθεσή τους με τη συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας για την επαναπροώθηση μεταναστών προσφύγων στην Τουρκία.

Όπως ανέφεραν σήμερα, το σύνθημα της εκστρατείας τους είναι «Πάνω από το φρούριο». Οι ίδιοι δηλώνουν ότι η Τουρκία δεν είναι ασφαλής χώρα για την επαναπροώθηση μεταναστών και προανήγγειλαν νέα κινητοποίηση για την Κυριακή, 3 Απριλίου, στα σύνορα Ιταλίας – Αυστρίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική στάση της Αυστρίας.

Γνωστοποίησαν, επίσης, πως μετά τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφτούν τη δομή φιλοξενίας στη Βέροια και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Ιταλία.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: press724.gr

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: YOUTUBE: thestival 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση