GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ο Μαστοράκης για την Κορομηλά...

Με αφορμή την  επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση με νέο show, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, τοποθετήθηκε με ένα κείμενο...

Με αφορμή την  επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση με νέο show, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, τοποθετήθηκε με ένα κείμενο του, ο Νίκος Μαστοράκης. O γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός άσκησε σκληρή κριτική στην παρουσιάστρια στο κείμενο του που είχε φωτογραφία τη Ρούλα Κορομηλά και τίτλο: ''Η επιστροφή της ντίβας''.

Xαρακτηριστικά ο Νίκος Μαστοράκης έγραψε:
«Μελαγχολική ήταν η μεταμεσονύκτια αγιογραφία της Ρούλας Κορομηλά, από το νέο της κανάλι. Δυο ώρες με "δανεικά" (εκτός κι αν ήταν κλεμμένα) πλάνα από περασμένα μεγαλεία, όχι μόνο της Ρούλας αλλά και της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μπόλικο νεοπλουτιστικο κιτς, μιας πλαστικής ουτοπίας που απευθυνόταν υποσυνείδητα σε εκατομμύρια υποψήφιων νεόπτωχων wannabes Ελλήνων, για να τους ενισχύσει τη Σημιτική θεωρία εξαπάτησης "παίξε στο Χρηματιστήριο, μπορείς κι εσύ να γίνεις πλούσιος." Θεατές κάθε κατηγορίας ένιωθαν πλούσιοι, κατέβαιναν με τη Ρούλα σκαλί-σκαλί τις βαθμίδες αισθητικής από το ρετιρέ στο υπόγειο του τουρκομπαρόκ, κρατούσαν τρυφερά το χέρι της νεαρής, δροσερής, χαζοχαρούμενης Μενεγάκη, έκαναν παρέα με βεντέτες και ψευδεπίγραφα, έτρωγαν και έπιναν virtual καλοπέραση και πήγαιναν για ύπνο με τη μόνιμη ονείρωξη ότι έτσι θα είναι πια η ζωή τους.

Αμ δέ! Τα σκηνικά της εποχής εκείνης ήταν από αφρολέξ και διαλύθηκαν στον παγωμένο άνεμο της οικονομικής πανώλης. Τέλειωσαν τα Bravo και πέρασε η εποχή των υπερτιμημένων τηλεσταρ. Η Κορομηλα, όμως, έγινε "ποπ σταρ" και ίσως και cult classic, και με αυτό το εφόδιο επιχειρεί ανακατάληψη των γκρεμισμένων κάστρων, φευ όχι στο Mega, όχι στον ΑΝΤ1, αλλά σε καναλάκι γνωστό για το "παιδομάζωμα" όλων των ανέργων τέως σταρ, ταΐζοντας και ποτίζοντάς τους με κολλαγόνα και υαλουρονικα.

Δεν έχω ιδέα τι σκοπεύει να κάνει η Ρούλα και αν θα της βάλουν τα μπουκάλια και τις κονσέρβες του δύστυχου Χαρδαβελα στο φόντο. Εύχομαι και ελπίζω το Bravoοο της να μη είναι Βοο, μια και τα δυο από B αρχίζουν και σε ooooo καταλήγουν. Αν η Ρούλα επανεφευρει τον εαυτό της, στην τωρινή της ηλικία που δεν επιτρέπει χαζολογήματα και ανοησίες, ανασφάλεια και αμηχανία και χωλή εκφορά λόγου με χιλιομασσημενα κλισέ, αν ξοδευτεί αξιοπρεπές χρήμα και αν ευφυείς συνεργάτες επιστρατευτούν για να προστατέψουν το παλαι ποτέ ίνδαλμα, με γερά κτισμένη παράγωγη, ναι, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Αν, όμως, η παλιά Ρουλίτις πνιγεί σε φτηνιάρικα σκηνικά και κάποιο vidiwall στο φόντο, και αν η big budget Ρούλα συμβιβαστεί με b-TV παραγωγή, τότε η ιστορική της διαδρομή θα τελειώσει άδοξα.

Άλλο το να αφήνεις εποχή κι άλλο το να μη μπορείς να αφήσεις εκείνη την εποχή. Δύσκολοι καιροί για βρικόλακες, όταν το κάστρο της Τ(ιβι)ρανσυλβανίας είναι από χαρτόνι».


1 σχόλιο

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΚΟΛΙΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΤΗΛΟΨΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΙΝΔΑΛΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ ΠΕΡΙΚΑΛΩ ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΤΙ ΒΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΛΕΣ ΤΩΝ ΣΩΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ 70 80 ΕΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΕ ΠΛΑΙΥ ΜΠΑΚ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ.ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΣΩ,ΒΑΨΩ,ΝΤΥΣΩ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ?Η ΘΛΙψΗ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΡΙΧΤΟΥΣ ΤΑ ΝΙΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση