GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Σωκράτη Φάμελλο – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στο αμφιθέατρο της πρώην νομαρχίας Καβάλας, κατά την διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, με ομιλητή τον κοινοβουλε...


Ένταση επικράτησε στο αμφιθέατρο της πρώην νομαρχίας Καβάλας, κατά την διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο.
Σύμφωνα με το dramini.gr, περίπου 100 αγρότες και κτηνοτρόφοι μπήκαν στο αμφιθέατρο για να διαμαρτυρηθούν για το προς ψήφιση ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.
Αρχικά εμποδίστηκαν από αστυνομικούς, με συνέπεια να δημιουργηθεί ένταση από την είσοδο, με μερικά σπρωξίματα και φωνές, αλλά έπειτα από παρέμβαση των ψυχραιμότερων τους επετράπη η είσοδος στο αμφιθέατρο.
Η ομιλία διεκόπη με ορισμένους εκπροσώπους των αγροτών να ζητούν να πάρουν τον λόγο.
Επικράτησε πανδαιμόνιο από φωνές, συνθήματα και μερικές αντεγκλήσεις μεταξύ ορισμένων αγροτών και κάποιων παρευρισκόμενων στην εκδήλωση.
Οι εκπρόσωποι των αγροτών διαμαρτύρονταν έντονα για τα προς ψήφιση κυβερνητικά μέτρα και να κατηγόρησαν τον κ. Φάμελλο και τους τρεις τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές για εμπαιγμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση