GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μελισσανίδης κλείνει το θέμα Σιμόες

Ο Γιόχανσον είναι «βράχος». Ο Μπαρμπόσα έχει γίνει πιο πολύτιμος από ποτέ. Ο Βάργκας μετατράπηκε στον ήρωα των ντέρμπι. Ο πολυτιμότερος...


Ο Γιόχανσον είναι «βράχος». Ο Μπαρμπόσα έχει γίνει πιο πολύτιμος από ποτέ. Ο Βάργκας μετατράπηκε στον ήρωα των ντέρμπι.

Ο πολυτιμότερος παίκτης ωστόσο της φετινής ΑΕΚ (από την άποψη και της διάρκειας) είναι ο Αντρέ Σιμόες. Και ως τέτοιον σκοπεύει να τον αντιμετωπίσει η «Ένωση».

Εκτιμώντας τη μεγάλη προσφορά του ως τώρα και γνωρίζοντας ότι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν αρχίσει ήδη να τον… λιγουρεύονται, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δρομολογήσει τις διαδικασίες για να «δέσουν» τον Πορτογάλο. Είναι χαρακτηριστικό, δε, της σημασίας που δίνεται στο θέμα το γεγονός ότι θα το αναλάβει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μετά την άφιξή του μάνατζέρ του στην Ελλάδα, εκείνος αναμένεται να συναντηθεί εντός της ημέρας με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ. Στην κουβέντα που θα γίνει λοιπόν υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί συμφωνία για επέκταση συμβολαίου με παράλληλη αναπροσαρμογή αποδοχών και αύξηση της ρήτρας πώλησης του παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα θα επιδιωχθεί να επεκταθεί η συνεργασία των δυο πλευρών για 2-3 χρόνια ακόμα, να ανέβουν οι αποδοχές του κατά το διπλάσιο και ανέβει το μίνιμουμ κόστος για όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει στα 5 εκατ. ευρώ.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση