GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "καρφί" του Κουμουτσάκου για τα τριαντάφυλλα που μοίρασε ο Τσίπρας στη Σμύρνη

«Στο Μαξίμου μπορεί να είναι ευχαριστημένοι γιατί έχουν μείνει στα τριαντάφυλλα και δεν βλέπουν τα αγκάθια», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπο...


«Στο Μαξίμου μπορεί να είναι ευχαριστημένοι γιατί έχουν μείνει στα τριαντάφυλλα και δεν βλέπουν τα αγκάθια», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος την θετική αποτίμηση από την πλευρά της κυβέρνησης του ταξιδιού του πρωθυπουργού στη Σμύρνη.
Ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε ότι είναι ακατανόητη η επιλογή του πρωθυπουργού στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία να υπογράφουν συμφωνίες σε ζητήματα ενημέρωσης όταν η κυβέρνηση Ερντογάν επικρίνεται ως κυβέρνηση λογοκρισίας.
«Το σύνολο του δυτικού κόσμου αντιδρά και ο κ. Τσίπρας συμμετέχει σε μια σαφή απόπειρα εξωραϊσμού της εικόνας της Τουρκίας. Θεωρώ ότι διαπράχθηκε ατόπημα. Καλά τα τριαντάφυλλα, αλλά ο κ. Τσίπρας οφείλει να προσέχει και τα αγκάθια», πρόσθεσε.
Σχετικά με τις αναφορές Νταβούτογλου στο θέμα των παραβιάσεων στο Αιγαίο ο κ. Κουμουτσάκος είπε πως η τουρκική πρακτική σε αυτά τα ζητήματα είναι σταθερή και μη αποδεκτή από την Ελλάδα και ότι πρέπει να υπάρχει σταθερή αντίδραση από την πλευρά μας, και επιχειρησιακά και λεκτικά.
«Με αυτή τη λογική να κινείται ο πρώτος πολίτης της χώρας», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση