GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της εβδομάδας

Πλανητικές διελεύσεις - ερμηνευτική προσέγγιση για τα ζώδια Με την διέλευση του Ηλίου από το ζώδιο του Κριού άνεση και θετική αίσθηση της...


Πλανητικές διελεύσεις - ερμηνευτική προσέγγιση για τα ζώδια

Με την διέλευση του Ηλίου από το ζώδιο του Κριού άνεση και θετική αίσθηση της πραγματικότητας θα έχετε οι Λέοντες, Τοξότες, αλλά και αρκετοί Κριοί κι αρκετοί Ζυγοί (οι τελευταίοι – Κριοί και Ζυγοί- αναλόγως του προσωπικού ωροσκοπίου), εφόσον γεννηθήκατε εντός του α’ δεκαημέρου των παραπάνω ζωδίων.

Επικοινωνιακά, εμπορικά, αλλά και σ’ επίπεδο μετακινήσεων η εβδομάδα αβαντάρει κυρίως Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόους, Διδύμους, αλλά και κάποιους (αναλόγως προσωπικού ωροσκοπίου) Κριούς και Ζυγούς που γεννηθήκατε αντίστοιχα:

Έως  τις  4/8

Έως  τις  4/12

Έως  την  1/2

Έως  τις  3/6

Έως  τις  2/4

Έως  τις  5/10

Όσον αφορά στη χαρά που προέρχεται από τη συναισθηματική / κοινωνική ζωή είτε απ΄ τα οικονομικά είτε ακόμα κι από μια ηθική δικαίωση, η εβδομάδα προσφέρει περισσότερα στους Καρκίνους, στους Σκορπιούς, αλλά και σε ορισμένους Ιχθύς και Παρθένους που γεννηθήκατε στο β΄ δεκαήμερο των εν λόγω ζωδίων. Οι Υδροχόοι μπορείτε να αναμένετε κάποια ανοδική τάση στο εισόδημά σας, ενώ οι Παρθένοι δύναστε να μπείτε σε μια πιο εποικοδομητική φάση όσον αφορά σε σχέσεις και συνεργασίες, κυρίως αν είστε γεννημένοι εντός του β’ δεκαημέρου.

Πιο προσεκτικοί σχετικά με τις εντάσεις ας είστε οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι που γεννηθήκατε γύρω στις 27/5 και γύρω στις 29/8, αντίστοιχα. Μαχητικοί κι αποτελεσματικοί μπορείτε να είστε (μόνο με σωστή διαχείριση της δράσης κι ενέργειάς σας) οι Τοξότες και οι Ιχθύες που έχετε γενέθλια κοντά στις 28/11 και κοντά στις 25/2, αντίστοιχα.  Πολύ πιο άνετα θα νιώσετε ότι πετυχαίνετε τους στόχους σας οι Κριοί και οι Λέοντες που γεννηθήκατε αντίστοιχα: γύρω στις 27/3 και γύρω στις 29/7.

Η αίσθηση μιας «ομπρέλας προστασίας» ισχύει τώρα κυρίως για τους Ταύρους της 5-6/5 και τους Αιγόκερους της 5-6/1, αλλά και για τους Παρθένους και τους Ιχθύς της 7-8/9 και της 5-6/3, αντίστοιχα.

Η θέση του Κρόνου προσφέρει σταθερότητα στο βηματισμό υμών των πύρινων και αέρινων που έχετε γενέθλια κοντά στις παρακάτω ημερομηνίες: 6/4, 8/8, 8/12, 6/6, 9/10, 5/2. Εσείς μπορείτε να θέσετε γερές βάσεις σε κάτι που προσπαθείτε να χτίσετε με συνέπεια και εργατικότητα. Επίσης, δύναστε να υπολογίζετε στη στήριξη από τη γραφειοκρατία είτε από κάποιο ανώτερο πρόσωπο στην ιεραρχία. Για τους Διδύμους και τους Τοξότες αυτής της παραγράφου, αλλά και για πολλούς Παρθένους και Ιχθύς της 8/9 και της 6/3, αντίστοιχα,  ισχύουν παράλληλα οι τάσεις των προβλημάτων / προβληματισμών / διλημμάτων ή της νευρικότητας,  αλλά και της αναγκαιότητας για συμβιβαστικές επιλογές / λύσεις, ακόμα και των καθυστερήσεων ή της αναποφασιστικότητας,  τάσεις που φυσικά χρήζουν μεθοδικότητας και πρόνοιας στην αντιμετώπιση. Ομοίως, καλό θα είναι να υπολογίσετε σε παρεμφερή διλήμματα / προβλήματα και σε παρόμοιους προβληματισμούς κι εσείς οι Ταύροι της 21/4, Λέοντες της 23/7, Σκορπιοί της 24/10 και Υδροχόοι της 21/1.

Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα πραγματοποιείται στις 23/3/2016 στον άξονα Ζυγού / Κριού. Θα επανέλθω σύντομα με νεότερα σχετικώς.

Ευχές για μια εποικοδομητική εβδομάδα!

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

Κάνε LIKE στο FaceBook: 

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση