GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψαριανός: Γιατί καθυστερεί η δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες;

Eπιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση απέστειλε ο βουλευτής Β' Αθηνών με το Ποτάμι Γρηγόρης Ψαριανός, στην οποία κάνει ...


Eπιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση απέστειλε ο βουλευτής Β' Αθηνών με το Ποτάμι Γρηγόρης Ψαριανός, στην οποία κάνει αναφορά στη συνεχιζόμενη καθυστέρηση της δημοσιοποίησης των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των βουλευτών.

Όπως αναφέρει ο κ. Ψαριανός, οι “κακές γλώσσες” συνδέουν την καθυστέρηση αυτή με την υπόθεση των “προβληματικών” πόθεν έσχες κάποιων υπουργών ή κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών, καθώς και “στη φημολογούμενη ξαφνική αντικατάσταση του διευθυντή της Υπηρεσίας για τα πόθεν έσχες της Βουλής με απόφαση του Προέδρου της Βουλής”.

Ο βουλευτής του Ποταμιού ζητάει με την επιστολή του να πληροφορηθεί τους λόγους της “ξαφνικής απομάκρυνσης”, γιατί ο απερχόμενος διευθυντής της Υπηρεσίας δεν αντικαθίσταται από κάποιο άλλο στέλεχος της Βουλής, αλλά αποσπάται για τη θέση υπάλληλος από το υπουργείο Οικονομικών και πόση περαιτέρω καθυστέρηση θα επιφέρει η διαδικασία της αντικατάστασης στην αναμενόμενη δημοσιοποίηση των δηλώσεων πόθεν έσχες των βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση