GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάσκετ-Κύπελλο γυναικών: Στον Ολυμπιακό για πρώτη φορά το τρόπαιο

Τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του πανηγύρισε το νεοσύστατο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας. Οι ...


Τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του πανηγύρισε το νεοσύστατο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν 63-60 του Παναθηναϊκού, μετά από έναν συναρπαστικό τελικό στο φάιναλ-φορ της Λευκάδας, διατήρησαν το φετινό τους αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις και έγιναν η 11η διαφορετική ομάδα που κατακτά το τρόπαιο, στα 21 χρόνια ιστορίας του θεσμού.

Τα δεκάλεπτα (με πρώτο τον τυπικά γηπεδούχο Παναθηναϊκό): 20-15, 33-25, 43-48, 60-63

O ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επικράτησε με 66-58 του Αθηναϊκού και κατέκτησε την τρίτη θέση στο φάιναλ-φορ. Ετσι αναχωρεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την Λευκάδα έχοντας στις αποσκευές του ένα μετάλλιο που είναι το επιστέγασμα της πολύ καλής φετινής του πορείας τόσο στο κύπελλο όσο και στην κανονική σαιζόν του πρωταθλήματος.

Πριν τον αγώνα, τα χαράματα, η Λευκάδα αναστατώθηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και βάσει του σχεδίου της αστυνομίας δεν επιτράπηκε να πλησιάσουν οπαδοί στο κλειστό του νησιού.

Φωτογραφία:lefkadapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση