GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεατρική παράσταση γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού του "Παπανικολάου"

Τέσσερις παραστάσεις του έργου «Λαϊκό Σανατόριο Ασβεστοχωρίου. Ούτε μια αναπνοή χαμένη» θα δώσει τις επόμενες ημέρες η θεατρική ομάδα...


Τέσσερις παραστάσεις του έργου «Λαϊκό Σανατόριο Ασβεστοχωρίου. Ούτε μια αναπνοή χαμένη» θα δώσει τις επόμενες ημέρες η θεατρική ομάδα «Ληνός», που αποτελείται από γιατρούς, νοσηλευτές και βοηθητικό προσωπικό του νοσοκομείου «Παπανικολάου», στον χώρο πολιτισμού «Μπενσουσάν Χαν», στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.

Από τις 24 έως τις 27 Μαρτίου, στις 8:30 το βράδυ, θα ανέβει η θεατρική παράσταση της Χαρούλας Αποστολίδου, που είναι αφιερωμένη στις «κραυγές» ανθρώπων που στιγματίστηκαν από τη φυματίωση κι έζησαν τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν με ελεύθερη και προαιρετική οικονομική προσφορά.

Η ομάδα «Ληνός» στους προηγούμενους κύκλους παραστάσεων είχε επιλέξει για «φιλοξενία» την ερειπωμένη 2η πτέρυγα του πέτρινου κτιρίου του πρώην Σανατορίου στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση