GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρυξέλλες: Διαθρησκευτική τελετή στη μνήμη των θυμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, διαθρησκευτική τελετή στη μνήμη των θυμάτων πραγματοποιήθηκε σ...


Μια εβδομάδα μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, διαθρησκευτική τελετή στη μνήμη των θυμάτων πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό των Βρυξελλών, ο οποίος γέμισε ασφυκτικά.
Το παρών έδωσαν επιζώντες των επιθέσεων, συγγενείς των θυμάτων, εκπρόσωποι από διαφορετικές θρησκείες και δόγματα, μέλη των σωστικών συνεργείων, αστυνομικοί και εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο, που βίωσαν τον εφιάλτη.
Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, αναθεωρημένο προς τα κάτω, ο οποίος προέκυψε «έπειτα από διεξοδικό έλεγχο» ταυτοποίησης των στοιχείων, ανακοίνωσε σήμερα η υπουργός Υγείας του Βελγίου Μάγκι ντε Μπλοκ στον λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
Σύμφωνα με την εισαγγελία των Βρυξελλών, 17 νεκροί είναι βελγικής υπηκοότητας και 15 είναι υπήκοοι ξένων χωρών (18 λαμβάνοντας υπόψη τα θύματα με διπλή υπηκοότητα).
Εκ των 340 τραυματιών, 94 συνεχίζουν να νοσηλεύονται.
Εν τω μεταξύ, στο σκοτάδι βρίσκονται και πάλι οι έρευνες των αρχών για τον "βομβιστή με το καπέλο", μετά την απελευθέρωση του μοναδικού υπόπτου που είχε συλληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση