GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χριστίνα Σάλτη είναι... Πόντια

Η Χριστίνα Σάλτη μίλησε στο περιοδικό «Hello» για τα παιδικά της χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της. ...


Η Χριστίνα Σάλτη μίλησε στο περιοδικό «Hello» για τα παιδικά της χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της.
Στην αρχή της καριέρας της αντιμετώπισε συμπεριφορές που την σόκαραν:
«Όταν μπήκα στον χώρο είχα άγνοια για τα πάντα. Δεν πήγαινε το μυαλό μου ποτέ στο κακό. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος με ενόχλησε. Αυτό που ίσως με στεναχωρούσε περισσότερο ήταν πως δεχόμουν σχόλια για τα κιλά μου, ενώ ποτέ δεν ήμουν υπέρβαρη. Μου το έλεγαν πάρα πολύ συχνά και δε σου κρύβω ότι κάποια στιγμή με έκαναν να πιστέψω ότι πρέπει να αδυνατίσω. Όμως επειδή είμαι αντιδραστική, ως Πόντια, μπορεί να με ενοχλούσε που το άκουγα συνέχεια, αλλά από την άλλη δεν προσπάθησα να χάσω κιλά. Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα. Το μόνο που έκανα σε όλη μου τη ζωή ήταν να γυμνάζομαι. Θέλω να περνάω καλά, να μην στερούμε τίποτα, να είμαι κανονικός άνθρωπος. Άλλωστε δε χρειάζεται να είμαστε και όλοι ίδιοι», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.
Η Χριστίνα είναι έντεκα χρόνια στον χώρο του τραγουδιού και όπως αποκαλύπτει:
«Είμαι πολύ μαζεμένη. Το θέμα με τα κιλά που με στεναχώρησε στην αρχή της πορείας μου, τώρα έχω το θάρρος και το λέω. Πριν από μερικά χρόνια δεν υπήρχε περίπτωση να το δημοσιοποιήσω. Μάλλον είμαι καλύτερα με τον εαυτό μου πια».
Να αναφέρουμε ακόμα ότι, στα 13 της χρόνια βίωσε έναν χωρισμό μέσα στην οικογένεια ο οποίος στοίχισε πολύ στην έφηβη Χριστίνα, συγχρόνως όμως την έκανε να δει τη ζωή διαφορετικά και να γίνει πιο μάχιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση