GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμαρχος καλεί τα νοσοκομεία να μη δίνουν αναρρωτικές άδειες σε υπαλλήλους

Με επίσημο έγγραφο που απέστειλε προς τα νοσοκομεία Πύργου, Αμαλιάδας και στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, ο δήμαρχος Ηλείας ζητά από τους ...


Με επίσημο έγγραφο που απέστειλε προς τα νοσοκομεία Πύργου, Αμαλιάδας και στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, ο δήμαρχος Ηλείας ζητά από τους γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό να δίνουν «με φειδώ» αναρρωτικές άδειες σε υπαλλήλους του Δήμου.
Όπως αναφέρεται στο έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα το apokalypseis.com, «παρατηρείται το φαινόμενο της διαρκούς χρήσης, εκ μέρους των υπαλλήλων μας, βεβαιώσεων προκειμένου να τους χορηγηθεί αναρρωτική άδεια».

Το έγγραφο καλεί το ιατρικό προσωπικό των μονάδων υγείας να «εξετάζετε κάθε περιστατικό με ιδιαίτερη προσοχή και εκδίδετε σχετικές βεβαιώσεις ασθενείας με φειδώ , καθώς γίνεται αλόγιστη χρήση αυτών προκειμένου να χορηγούνται άδειες στο προσωπικό του δήμου μας».
Πάντως επισημαίνεται πως «παρακαλώ να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρερμηνεία του εγγράφου καθώς δεν έχουμε πρόθεση να θίξουμε την επιστημονική  σας κατάρτιση ούτε τον τρόπο με τον οποίον εξασκείτε το λειτούργημά σας. Αποκλειστική πρόθεσή μας είναι ο έλεγχος στην χρήση αναρρωτικών αδειών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση