GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Επιτέθηκαν στους γιατρούς λόγω έλλειψης κρεβατιού στα επείγοντα

Νέο περιστατικό βίας με θύματα γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο προστίθεται στον μακρύ κατάλογο παρόμοιων γεγονότων, σημειώ...


Νέο περιστατικό βίας με θύματα γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο προστίθεται στον μακρύ κατάλογο παρόμοιων γεγονότων, σημειώθηκε την Καθαρά Δευτέρα στο νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα" στην Πάτρα.
Ομάδα ρομά, συγγενείς ασθενούς, για την οποία δεν υπήρχε κενό κρεβάτι στα επείγοντα περιστατικά -παρ'ότι δεν έχρηζε άμεσης νοσηλείας- επιτέθηκαν στους ανυπεράσπιστους ιατρούς βάρδιας.
Μάλιστα, τους "στόλισαν" και με κοσμητικά επίθετα, ενώ απειλήθηκε σύρραξη, με την ασφάλεια του ιδρύματος να ηρεμεί τα πνεύματα, έως ότου αφιχθεί η αστυνομία.
Σημειώνουμε πως παρόμοια περιστατικά τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο, με την ασφάλεια του νοσοκομείου -ένα άτομο- να τρέχει να προλάβει τα... ασυμμάζευτα!
ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση