GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου για έξι μήνες στους φωτορεπόρτερ

Την απαγόρευση εισόδου στα Σκόπια για έξι μήνες επέβαλαν οι αρχές των Σκοπίων στους φωτορεπόρτερ, εικονολήπτες και ακτιβιστές που εισήλ...


Την απαγόρευση εισόδου στα Σκόπια για έξι μήνες επέβαλαν οι αρχές των Σκοπίων στους φωτορεπόρτερ, εικονολήπτες και ακτιβιστές που εισήλθαν στο έδαφός τους, ακολουθώντας τους εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες που εισέβαλαν παράνομα.
Οι Αρχές των Σκοπίων επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο διακοσίων πενήντα ευρώ στον καθένα, για παράνομη είσοδο στη χώρα. Μετά την καταβολή του προστίμου, η αστυνομία των Σκοπίων τούς άφησε ελεύθερους, επιβάλλοντάς τους το μέτρο απαγόρευσης εισόδου στα Σκόπια για έξι μήνες.
Συνολικά, οι Αρχές των Σκοπίων συνέλαβαν χθες πάνω από 50 ξένους φωτορεπόρτερ, εικονολήπτες, ακτιβιστές και μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, οι οποίοι ακολουθούσαν τους πρόσφυγες κατά τη μαζική είσοδό τους στο έδαφος των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση