GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίκαλα: Σε επιφυλακή οι αρχές λόγω των έντονων βροχοπτώσεων

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις έχουν θέσει σε επιφυλακή τον Δήμο Τρικκαίων, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν πιθ...


Οι ισχυρές βροχοπτώσεις έχουν θέσει σε επιφυλακή τον Δήμο Τρικκαίων, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν πιθανά φαινόμενα υπερχείλισης κάποιου εκ των ποταμών, όπως ο Ληθαίος, ο Αγιαμονιώτης ή ο Ανάποδος.

Μάλιστα, σήμερα ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αλέκος Πολυμερόπουλος μετέβησαν σε φράγμα που κινδύνευε στην περιοχή Γαρδικάκι, κοντά στο 28ο Δημοτικό Σχολείο, όπου με μηχανήματα του Δήμου πραγματοποιήθηκε διάνοιξη του φράγματος και το πρόσκαιρο πρόβλημα διευθετήθηκε.

Επίσης, οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε επικοινωνία και με προέδρους Τοπικών Συμβουλίων, σε περιφέρειες των οποίων βρίσκονται ρέματα ή χείμαρροι. Επειδή ακριβώς, όπως σημειώνεται από τη δημοτική αρχή, η ισχυρότατη βροχόπτωση αναμένεται να συνεχιστεί, ο Δήμος Τρικκαίων είναι σε ετοιμότητα για όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να μη δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση