GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κρυμμένα... μυστικά: Γνωρίστε ένα διαφορετικό Ναύπλιο

Είναι γεγονός ότι πρόκειται για μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας. Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα αποτελεί πάντα αγαπημένη...


Είναι γεγονός ότι πρόκειται για μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας. Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα αποτελεί πάντα αγαπημένη επιλογή για εξόρμηση. Ειδικά τώρα, που σιγά σιγά ανοίγει και ο καιρός. Η άνοιξη του πάει πολύ, μάλιστα, με τα όμορφα χρώματά της να επικρατούν σε όλες τις πτυχές του Ναυπλίου.

Αν το επισκέπτεστε πρώτη φορά, σας προτείνουμε τους μυστικούς "θησαυρούς" του, που θα σας κάνουν να το λατρέψετε σίγουρα. Όσοι, πάλι το έχετε καταχωρίσει ως τον κορυφαίο προορισμό στην ατζέντα σας, ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε ένα διαφορετικό Ναύπλιο μέσα από τα secrets που ακολουθούν.
Πολύ κοντά στο περίφημο Παλαμήδι, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, εντοπίζεται η Ποτοποιία Καρώνης. Μετά από 145 χρόνια λειτουργίας, σήμερα στο τιμόνι της βρίσκεται ταυτόχρονα 4η και 5η γενιά ιδιοκτητών, συνεχίζοντας την παράδοση στην παραγωγή ούζου, τσίπουρου, μαστίχας και λικέρ με βύσσινα από την περιοχή της Αρκαδίας. Επισκεφτείτε την, κατόπιν συνεννόησης, και μάθετε τα πάντα για τη διαδικασία παραγωγής του ούζου και άλλων ελληνικών αποσταγμάτων μέσα από την ξενάγησή σας στο χώρο των αποστακτήρων του ούζου και του τσίπουρου. Στο μουσείο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε έγγραφα, βιβλία και αντικείμενα της επιχείρησης από το 1870 μέχρι σήμερα. Αυτά που θα κεντρίσουν σίγουρα το ενδιαφέρον σας είναι ο πρώτος αποστακτήρας της ποτοποιίας και το τιμολόγιο αγοράς του από τη Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση