GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύζυγος Πατούλη: Τιμή μου να είμαι η Πατούλαινα...

Ακόμη μια τηλεοπτική συνέντευξη, σε κλίμα... Lifestyle έδωσε η σύζυγος του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη κα...


Ακόμη μια τηλεοπτική συνέντευξη, σε κλίμα... Lifestyle έδωσε η σύζυγος του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και μίλησε για όσα της έχουν «προσάψει» κατά καιρούς.
Η κα Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημερούδια» για το «χρυσό σαλόνι» του σπιτιού της ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στον χαρακτηρισμό της “Barbie”, αλλά και της Πατούλαινας που πολλοί της αποδίδουν.
«Ανοίξαμε το σπίτι μας, ευχηθήκαμε χρόνια πολλά για τις γιορτές… Τώρα, αν το σαλόνι δεν άρεσε γιατί ήταν πολύ χρυσό, ζητούμε συγγνώμη». Σχετικά με το χαρακτηρισμό “Barbie” που της αποδίδουν είπε: «όταν έχει τον συνειρμό της ξανθιάς ανόητης και πάλι με διασκεδάζει. Το θέμα δεν είναι τι λένε, αλλά τι μπορείς να αποδείξεις πως είσαι» είπε και πρόσθεσε ,«είμαι η Πατούλαινα, το έχω αποδεχθεί, είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί και είναι τιμή μου».
Σχετικά με τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου πως έχει πάει με άνδρα, που έχει προκαλέσει σάλο, η σύζυγος του προέδρου της ΚΕΔΕ είπε: «Είμαστε ενήλικες και συνειδητοποιημένοι άνθρωποι να κάνουμε τις δηλώσεις μας δημόσια. Καθένας από μας είναι υπεύθυνος και για τις πράξεις του και για τα λόγια του. Οι επιλογές κανενός δεν πρέπει να κρίνονται».
Θα έκανε όμως ποτέ αισθησιακή φωτογράφηση; «Δεν θα έκανα ποτέ μια αισθησιακή φωτογράφηση, δεν με εκφράζει. Δεν συνάδει με τον ρόλο που έχω τον εκπαιδευτικό και τον ρόλο μου στην κοινωνία. Με εξιτάρει η πρόκληση αλλά είμαι συντηρητικός άνθρωπος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση