GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεροβασίλη: Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Μέρκελ για το προσφυγικό - ΒΙΝΤΕΟ

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα Καγκελάριο είχε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπου ενημερώθηκε για τις πολύνεκρες εκρήξεις στις...


Τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα Καγκελάριο είχε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπου ενημερώθηκε για τις πολύνεκρες εκρήξεις στις Βρυξέλλες, ανέφερε η κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Παράλληλα, η κυρία Γεροβασίλη, επισήμανε: «η επικοινωνία αφορούσε την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή και στελεχιακή υποστήριξη στην Ελλάδα από την Γερμανία. Επιπλέον, επισημάνθηκε η ανάγκη για πλήρη επιχειρησιακή ανάπτυξη του ΝΑΤΟ και μείωση των ροών από τα τουρκικά παράλια, με εφαρμογή του σχεδίου δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και της Τουρκίας».

Η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε ότι η κυβέρνηση εκτιμά ιδιαίτερα θετική τη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία και  τόνισε ότι η συμφωνία ανοίγει στους πρόσφυγες ένα ασφαλή ανθρωπιστικό διάδρομο προς την Ευρώπη μέσω της επανεγκατάστασης  από την Τουρκία. 

 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση