GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Δωρεάν προγράμματα επιμόρφωσης ανέργων

Το E-Learning του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης του οργανισμού, διαθέτει ...


Το E-Learning του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης του οργανισμού, διαθέτει αυτή την περίοδο σε ανέργους δωρεάν επιμορφωτικά προγράμματα στην πληροφορική, τις εξαγωγές και το διαδίκτυο, την επιχειρηματικότητα και δημιουργία e-shop, καθώς και στην οικονομική σκέψη. Συγκεκριμένα, 100 άνεργοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα από τα παρακάτω εξ αποστάσεως προγράμματα επιμόρφωσης.
Απώτερος στόχος είναι να καλυφθούν οι ανάγκες για εκπαίδευση και να δοθούν τα κατάλληλα εφόδια σε άτομα που δεν εργάζονται αυτή την περίοδο, προκειμένου να επανενταχθούν όσο γίνεται ταχύτερα και ομαλά στην αγορά εργασίας.Δικαίωμα συμμετοχής στα προγράμματα έχουν οι άνεργοι με κάρτα ανεργίας σε ισχύ, ενώ βασική προϋπόθεση είναι η κατοχή τουλάχιστον απολυτηρίου Λυκείου. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με κλήρωση και θα επιλεχθούν 50 άντρες και 50 γυναίκες.
Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή σε ένα μόνο από προσφερόμενα προγράμματα, τα οποία παρουσιάζονται στη συνέχεια.
Τίτλος Προγράμματος
Διάρκεια 
(σε μήνες)
Οδηγός Σπουδών
Υποβολή Αίτησης
Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής για Windows 7 & Office 2010
4
 
link
Εξαγωγές και Διαδίκτυο
3

link
Entrepreneurship and E-shop Development
4

link
Ανάπτυξη Οικονομικής Σκέψης
5

link

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση