GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ποτάμι: Έχουμε επιλέξει τον πολιτισμό από την βαρβαρότητα

Τις πολύνεκρες επιθέσεις που σημειώθηκαν το πρωί στις Βρυξέλλες καταδικάζει το Ποτάμι με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι «η θλ...


Τις πολύνεκρες επιθέσεις που σημειώθηκαν το πρωί στις Βρυξέλλες καταδικάζει το Ποτάμι με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι «η θλίψη και η οργή της Ευρώπης πρέπει να μετατραπούν σε στοχευμένη δράση εναντίον όλων των πυρήνων που γεννούν τρόμο».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση από το Ποτάμι:

«Η Ευρώπη, αυτή τη φορά η καρδιά του μηχανισμού της ΕΕ, βίωσε με οδύνη ένα ακόμη τρομοκρατικό χτύπημα.

Σ' αυτό τον παράλογο πόλεμο εμείς θα παραμείνουμε ενωμένοι με τους Ισπανούς, τους Γάλλους, τώρα με τους Βέλγους, με όλους εκείνους που είναι πιθανά θύματα ενός ημιπαράφρονα φανατικού επειδή γεννήθηκαν ή ζουν ή επισκέπτονται περιοχές και χώρες όπου "κατοικεί ο διάβολος".

Η θλίψη και η οργή της Ευρώπης πρέπει να μετατραπούν σε στοχευμένη δράση εναντίον όλων των πυρήνων που γεννούν τρόμο.

Ο φόβος των κληρονόμων του Διαφωτισμού πρέπει να μετατραπεί σε Ορθό Λόγο που θα αποδώσει συγκεκριμένα και αποτελεσματικά ευθύνες.

Και θα πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά σε φωνές μίσους που ευνοούν χυδαία ένστικτα σαν αυτά των μακελάρηδων. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη νίκη τους. Και δεν πρέπει να τους την χαρίσουμε.

Διότι έχουμε επιλέξει τον Πολιτισμό από τη Βαρβαρότητα.

Οι άνθρωποι του Ποταμιού εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη στους συγγενείς των θυμάτων. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η ευρωπαϊκή οικογένεια θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο σε ό,τι χρειαστούν».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση