GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαδηλώσεις κατά του Τραμπ σε Νέα Υόρκη και Αριζόνα

Πολλές εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στη Νέα Υόρκη εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, καταγγέλλοντας τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία,...


Πολλές εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στη Νέα Υόρκη εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, καταγγέλλοντας τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία, σύμφωνα με τους ίδιους, που επιδεικνύει ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

«Ντόναλντ Τραμπ, φύγε, ρατσιστή, σεξιστή, πολέμιε των ομοφυλοφίλων» φώναζαν οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στο Κολόμπους Σάιρκλ, σε κοντινή απόσταση από τους ουρανοξύστες Τραμπ στη Νέα Υόρκη, υπό το βλέμμα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

«Να απελάσετε τον Τραμπ», «να υψώσετε έναν τοίχο γύρω από τον Τραμπ» ήταν μερικά από τα συνθήματα που αναγράφονταν στα πανό των διαδηλωτών κάθε ηλικίας.

«Μην επιτρέψετε στη μισαλλοδοξία να επικρατήσει στο Σύνταγμά μας» διάβαζε επίσης κανείς, όπως επίσης «ανταλλάσσω τον Ντόναλντ Τραμπ για 25.000 πρόσφυγες».

«Οικοδομήστε γέφυρες, όχι τείχη» έγραφε επίσης στο πλακάτ που κρατούσε ένας διαδηλωτής.

Τη διαδήλωση οργάνωσε το "Cosmopolitan antifascists" με τη συμμετοχή πολλών τοπικών ομάδων, και στόχο να κινητοποιηθούν χιλιάδες πολίτες. Μεταξύ αυτών κάτοικοι της Νέας Υόρκης, που δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την προεκλογική του «προέλαση» και ταυτόχρονα τη διχαστική ρητορική του δισεκατομμυριούχου.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Γαλλικό Πρακτορείο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση