GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετσι αλλάζει επίπεδο η ΑΕΚ το καλοκαίρι‏...

Η πρώτη χρονιά της ΑΕΚ στην επιστροφή της βρίσκεται στην τελική ευθεία της. Η Ενωση διεκδικεί βάσιμα την έξοδο της στα προκριματικά του C...

Η πρώτη χρονιά της ΑΕΚ στην επιστροφή της βρίσκεται στην τελική ευθεία της. Η Ενωση διεκδικεί βάσιμα την έξοδο της στα προκριματικά του Champions League, ενώ ανάλογα με τις εξελίξεις στο Κύπελλο που διεκόπη διεκδικεί και ένα τρόπαιο που σημαίνει πολλά περισσότερα για την ίδια και τον κόσμο της.

Όμως στην ΑΕΚ, σοφότεροι πια και γνωρίζοντας τις δυσκολίες, ήδη επεξεργάζονται το μεταγραφικό πλάνο για τη νέα χρονιά, όπου οι απαιτήσεις του κόσμου θα είναι μεγαλύτερες για να διεκδικήσει τον τίτλο. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι τέλη Ιουλίου, είτε στα προκριματικά του Champions League, είτε στα προκριματικά του Europa League η ΑΕΚ θα έχει την πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της με στόχο την πρόκριση.

Για αυτό και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε συνεργασία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Αλεσάντρο ντε Μπαρτόλο «δουλεύουν» πάνω στο μεταγραφικό σχεδιασμό για να είναι πανέτοιμοι σύντομα για κινήσεις στην αγορά.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση