GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιμάνι Πειραιά: Τρεις τραυματίες σε συμπλοκές Σύρων - Αφγανών

Σοβαρά επεισόδια στο λιμάνι του Πειραιά. Ξέφυγε η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά με συμπλοκές ανάμεσα σε Σύρους πρόσφυγες και Αφγανο...


Σοβαρά επεισόδια στο λιμάνι του Πειραιά.
Ξέφυγε η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά με συμπλοκές ανάμεσα σε Σύρους πρόσφυγες και Αφγανούς μετανάστες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ακόμα και για τραυματίες.
Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η ΕΡΤ1, η κατάσταση στο λιμάνι ξέφυγε με την  αστυνομία, το λιμενικό και εθελοντές να προσπαθούν με κάθε τρόπο να ηρεμήσουν την κατάσταση, τη στιγμή που κατέφθαναν ασθενοφόρα για να παραλάβουν τρεις σοβαρά τραυματίες.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα, όλα ξεκίνησαν όταν Αφγανός «πείραξε» γυναίκα πρόσφυγα από τη Συρία και του ζήτησαν τον λόγο ομοεθνείς της, κοντά στο κτίριο ΥΕΤΙΩΝ στο οποίο διαμένουν εκατοντάδες πρόσφυγες.
Η μικροσυμπλοκή που ακολούθησε, σε ελάχιστα λεπτά γενικεύτηκε. Ξεκίνησαν εκτεταμένα επεισόδια και πετροπόλεμος μεταξύ Αφγανών και Σύρων, με περαστικούς που βρίσκονται στο λιμάνι, να περιγράφουν ως ανεξέλεγκτη την κατάσταση.
Στο λιμάνι έχουν μεταβεί δυνάμεις των ΜΑΤ για να συνδράμουν τις προσπάθειες των ανδρών του λιμενικού να κατευνάσουν τα πνεύματα, ωστόσο, τα επεισόδια έχουν μεταφερθεί και σε άλλα σημεία του λιμανιού και ουδείς έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση